Μέλη

Τα μέλη της ΕΕΕΥΤ διακρίνονται σε τακτικά, επικουρικά και επίτιμα.

  1. Τακτικά μέλη της ΕΕΕΥΤ είναι οι ιδρυτές του σωματείου και όσοι στη συνέχεια, και μετά την ίδρυση αυτού, γίνουν δεκτοί ως μέλη του, εφόσον έχουν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ασχολούνται αποδεδειγμένα με την Υποστηρικτική Τεχνολογία και ανήκουν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό κλάδο, όπως ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά: θεραπευτές, πληροφορικοί, μηχανικοί, κλινικοί, εκπαιδευτικοί, ερευνητές, κ.ά. 
  2. Επικουρικά μέλη, ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά, είναι οι φοιτητές των αντίστοιχων επαγγελματικών κλάδων, τα Άτομα με Αναπηρία και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ) και οι ηλικιωμένοι, τα οποία είναι ή ενδιαφέρονται να γίνουν χρήστες της Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, πρόσωπα που φροντίζουν και υποστηρίζουν τους ανωτέρω, οι φίλοι της ΕΕΕΥΤ, και γενικότερα αυτοί που αποδέχονται τους σκοπούς της και εργάζονται για την επίτευξή τους.
  3. Επίτιμα μέλη ανακηρύσσονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, πρόσωπα με εξαιρετική προσφορά υπηρεσιών στην επιστημονική ή την οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση των σκοπών της ΕΕΕΥΤ.

Εγγραφή Μελών

Οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν τακτικά μέλη της ΕΕΕΥΤ θα πρέπει να υποβάλουν  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την αίτηση εγγραφής μέλους στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτονται (σε ηλεκτρονική μορφή) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτικά έγγραφα  (όπως αντίγραφα πτυχίων, βεβαιώσεις, δημοσιεύσεις, κλπ).  Η εγγραφή ως τακτικό μέλος γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, και αφού τον/την έχουν προτείνει δύο (2) τακτικά μέλη. Αν το Διοικητικό Συμβούλιο απορρίψει την αίτηση, ο/η ενδιαφερόμενος/η μπορεί να υποβάλλει νέα αίτηση συνοδευόμενη από νέα στοιχεία.

Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθείται για την εγγραφή των επικουρικών μελών, για τα οποία το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να αντικαθίσταται κατά την αίτηση εγγραφής με κείμενο όπου αναλύεται το ειδικό ενδιαφέρον του υποψηφίου επικουρικού μέλους για τους σκοπούς της ΕΕΕΥΤ.

 Η αίτηση αξιολογείται στο Διοικητικό Συμβούλιο και η συνδρομή ενεργοποιείται με την καταβολή του ποσού 30,00€ για τα τακτικά μέλη και 15,00€ για τα επικουρικά μέλη.

Οι τρόποι εξόφλησης είναι:
  • με την κατάθεση μετρητών κάθε Τρίτη 17:30 - 19:30 (εκτός αργιών) στην Ταμία κα Χειλαδάκη ή στην κα Λάππα, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου
  • με την κατάθεση μετρητών στη Γενική Συνέλευση ή σε άλλες διοργανώσεις της ΕΕΕΥΤ
  • με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΕΕΥΤ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ GR07 0110 1780 0000 1782 9601 339
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ GR04 0171 6090 0066 0916 4652 641
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στην περίπτωση κατάθεσης μέσω τραπέζης, θα πρέπει:

    • να βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς και όχι το Σύλλογο. Σε διαφορετική περίπτωση, η εξόφληση των συνδρομών θα καλύπτεται μερικώς με αποτέλεσμα να εκκρεμεί νέο υπόλοιπο προς εξόφληση.
    • να αποστείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίτηση εγγραφής μέλους

 

.