Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση

Προσκαλούμε όλα τα μέλη της ΕΕΕΥΤ στην Tέταρτη (4η) Γενική Συνέλευση της ΕΕΕΥΤ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, Δαναΐδων και Αντιγόνης στο Χαλάνδρι. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:00 στο ίδιο μέρος.

Σύμφωνα με το καταστατικό τα θέματα Ημερησίας Διάταξης είναι:

1.    Έγκριση του οικονομικού ισολογισμού και προϋπολογισμού.

2.    Απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2015.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 12.2 του καταστατικού: «Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία αν παρίσταται το ένα δεύτερο (1/2) συν 1 τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών μελών της ΕΕΕΥΤ και αποφασίζει με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση συγκαλείται αυτοδικαίως (χωρίς πρόσκληση) την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια θέματα και θεωρείται ότι είναι σε απαρτία αν είναι παρόντα το 1/5 συν 1 των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών μελών της ΕΕΕΥΤ».

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΕΕΥΤ θα πρέπει να είναι μέχρι και τις 20/2/2016 ταμειακώς τακτοποιημένοι καταβάλλοντας το ποσό των 30€ για το έτος 2016. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση εκπροσώπησή σας από τρίτους, ο αντιπρόσωπός σας θα πρέπει να φέρει σχετικό νομιμοποιημένο έγγραφο (επικυρωμένη εξουσιοδότηση για το γνήσιο της υπογραφής)  που θα κατατεθεί στην Γραμματεία της ΕΕΕΥΤ.

 

Μετά τιμής,

 

 

Η Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

 

Καλλιόπη Λάππα                                         Κυριάκος Καραμπατζιάκης

Νέα - Ειδήσεις

8η SciFY Academy
"Χρήσιμες λύσεις για την αναπηρία"
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 19.00 @ INNOVATHENS

Είσοδος ελεύθερη
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονικά).
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω συνδεσμο:
http://go.scify.gr/sfacIN08Tickets
Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN08Progr

"Με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Τεχνολογίας"

Αυτό το μήνα ο καθηγητής κ. Γιώργος Κουρουπέτρογλου, επικεφαλής του Εργαστηρίου Προσβασιμότητας & Τεχνολογιών Φωνής και Διευθυντής του Τομέα Επικοινωνιών και Επεξεργασίας Σήματος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο 1ο Μέρος της εκδήλωσης “Υποστηρικτικές Τεχνολογίες Πληροφορικής και Ηλεκτρονική Προσβασιμότητα για Άτομα με Αναπηρία” θα παρουσιάσει:
- Oι Υποστηρικτικές Τεχνολογίες Πληροφορικής για την αντιμετώπιση της αναπηρίας & για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
- Η Σχέση Υποστηρικτικών Τεχνολογιών Πληροφορικής με την Καθολική Σχεδίαση.
- Υλικό & Λογισμικό Υποστηρικτικών Τεχνολογιών Πληροφορικής για άτομα με αναπηρίες.
- Υποστηρικτικές Τεχνολογίες Πληροφορικής χωρίς κόστος.

Ενώ στο 2ο Μέρος η κα. Καλλιόπη Λάππα, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, Υπεύθυνη Υποστηρικτικής Τεχνολογίας στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης και Επιστημονική Συνεργάτιδα για τη οργάνωση και λειτουργία χώρων Υποστηρικτικής Τεχνολογίας στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» και στη ΜΑΦ του Γ.Ν. «Ευαγγελισμός», θα μας εξηγήσει:
- Ποιοι είναι οι τομείς εφαρμογής της υποστηρικτικής τεχνολογίας στην καθημερινότητα
- Πότε και τι αξιολογούμε - πως διαρθρώνεται η παρέμβαση
- Ποια είναι η ομάδα ειδικών υποστηρικτικής τεχνολογίας
- Τι γίνεται στον Ελλαδικό χώρο

Όπως πάντα η εκδήλωση θα έχει πρακτικό προσανατολισμό και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις κοινού (Q&A).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, σε οργανισμούς και φορείς που ασχολούνται με την αναπηρία και τις υποστηρικτικές τεχνολογίες, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές και επαγγελματίες στον χώρο της αναπηρίας. Επίσης σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών Ειδικής Αγωγής, Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, ειδησεογραφικά και ενημερωτικά sites, και φυσικά σε όσους θέλουν να είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τις υποστηρικτικές τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Χαλβατζή,
M: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , T: 211 400 4192

Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:
http://go.scify.gr/sfacIN08Info
http://go.scify.gr/sfacIN08PR

 

 

Νέες εκδόσεις βιβλίων

G. Kouroupetroglou (ed): "Assistive Technologies and Computer Access for Motor Disabilities", IGI Global, Hershey, Pennsylvania (USA), 2013, ISBN13: 9781466644380 (351 pages)

G. Kouroupetroglou (ed): "Disability Informatics and Web Accessibility for Motor Limitations", IGI Global, Hershey, Pennsylvania (USA), 2013, ISBN13: 978-1466644427 (443 pages)

Συνέδριο 2